Fizetés nélkül lépett le a büki szállodából – az ilyesmi nem elegáns, meg is büntetik

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Kőszegi Járásbíróság fog dönteni.

A Kőszegi Járási Ügyészség csalás vétsége miatt emelt vádat egy külföldi férfival szemben, aki a vádirat szerint 2023 januárjában úgy foglalt szállást egy büki szállodában, hogy az igénybe vett szolgáltatás ellenértékét eleve nem állt szándékában kifizetni.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A vádlott két nap múlva – anélkül, hogy a szállásdíjat kifizette volna – leadta a szobakulcsot és a családjával távozott. Cselekményével több mint 177 ezer forint kárt okozott a sértett szállodának. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Kőszegi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek