Foglaljon helyet! - Visszatérnek a buszreklámok Szombathelyre

Nemsokára nagyon másként néznek ki a Blaguss helyijáratai. Ennek kérdeztünk utána.

Alapjaiban újult meg a szombathelyi buszközlekedés, amikor a város szolgáltatót váltott. Idén januártól indultak útjukra az új Blaguss-helyijáratok, amelyek szépek, kényelmesek és a visszajelzések alapján már most megszerették őket a helyiek.

És nemsokára újabb nagy változás jön: a buszokon megjelennek a reklámok, amelyek egykor olyannyira hozzátartoztak a városképhez.

logodepo.hu

Többek között erről beszélgettünk Schütz Péterrel , a Logodepo egyik tulajdonosával.

Az új év szórványos havazással és még ennél is több hófehér helyi járatos busszal köszöntött be az idén. Sok szombathelyit meglepett az új Blaguss-buszok színe. Ez most már így marad?

Reményeink szerint nem, persze ez nem rajtunk múlik.

Vagyis?

Örömmel mondhatom, hogy sok-sok évnyi szünet után, újjászületik Szombathelyen a buszreklám. A Blaguss Agora Hungary Kft. és a Logodepo Kreatív Műhely együttműködésének köszönhetően a hirdetők összesen 33 buszon, 1400 négyzetméternyi felületen érhetik el a városlakókat.

Milyen típusú hirdetések kerülhetnek a buszokra?

Csak olyan kereskedelmi célú, társadalmi vagy politikai hirdetések kaphatnak helyet a Blaguss-buszokon, melyek nem sértik a jó ízlést és megfelelnek a reklám etikai kódex ajánlásainak.

Milyen előnyei vannak a buszreklámnak?

A mozgó hirdetési forma jobban felkelti az érdeklődést, így hatékonyabb, mint például egy óriásplakát. A mobilitás további előnye, hogy naponta átlagosan 35 ezer szombathelyi látja hirdetéseket. Vagyis „mindig szem előtt van”.

Ez nagyon jól hangzik, de hogyan lesz egy ötletből valódi ötletes buszreklám?

Úgy, hogy megcsináljuk! A Logodepo Kreatív Műhely felkészült csapata, közel 25 éves szakmai múltja és eszközparkja garantálja, hogy a hirdetőink a legjobbat kapják. Hozzánk bátran fordulhatnak ügyfeleink, legyen szó kreatív fejlesztéséről, grafikai tervezéstől, nyomtatásról, dekorációról, járműfóliáról vagy akár szövegírásról. De az sem jelent gondot, ha egy, már máshol megjelent hirdetést kell a buszon megjeleníteni.

Kinek ajánlanátok a buszreklámot?

Azoknak, akiknek egyaránt fontos, hogy üzenetük hatékonyan, és költséghatékonyan érjen célba. Számos különböző méretű reklámfelületet kínálunk a hirdető igényei, lehetőségei szerint. Ami viszont közös minden Logodepo-buszreklámban: a minőségi fóliázó anyagok használata, a professzionális tervezés és kivitelezés.

Engem meggyőztetek! Mit tegyen, aki hirdetni szeretne?

Nagyon egyszerű, vegye fel velünk a kapcsolatot: telefon: +36 30 984 3410; email: buszreklam_KUKAC_logodepo_PONT_hu

További részletek

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

(X)