Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ismét szól a Fonográf: Steko pedig lencsevégre kapta Szörényit és zenekarát a próba után

Hangulatképek következnek a 70-es évek ikonzenekarának pénteki próbájáról. Nagy dobásra készülnek ugyanis februárban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyi képző- és fotóművész, Stekovics Gáspár közösségi oldalán posztolta ki a Fonográf együttes pénteki próbáján készült fotókat. A fotóstól és Rosta Maritól, a legendás zenekar menedzserétől is engedélyt kaptunk a képek közléséhez. Rosta Mari még elmesélte, a február 16-ai koncertre már nem is kell a zenekarnak beharangozó, telt házas buli lesz, garantáltan szuper hangulattal. A múlt pénteki próbát hallva

eszméletlen jók lesznek a fiúk, csorogjon csak a nyála annak, aki elszalasztott jegyet venni :)

A 70-es évek ikonzenekara (Bródy János, Szörényi Levente, Szörényi Szabolcs, Tolcsvay László, Móricz Mihály, Németh Oszkár) utoljára 1984-ben koncertezett a Budapest Sportcsarnokban, ahol három alkalommal töltötték meg a nézőteret.

Jöjj kedvesem, Lökd ide a sört, Mond, hogy nem haragszol rám, Levél a távolból, Első villamos és még hosszan sorolhatnánk a legnagyobb slágereiket. Ugye, ti is kívülről fújjátok őket?

Németh Oszkár, Szörényi Szabolcs, Bródy János, Móricz Mihály, Szörényi Levente, Tolcsvay László és Szörényi Örs társaságában 2018. január 12-én:

Fonográf
Fonográf
Stekovics Gáspár

Tolcsvay László és Móricz Mihály:

Fonográf
Fonográf
Stekovics Gáspár

Életkép a próbán:

Fonográf
Fonográf
Stekovics Gáspár

Közös kép Stekoval, amit Szörényi Réka készített - a többi fotóért kattintsanak a galériára:

Fonográf
Fonográf
Szörényi Réka

Bónuszként, a két ikonikus zenész, Szörényi és Bródy. (Imádjuk Bródy Kossuth pólóját):

Fonográf
Fonográf
Stekovics Gáspár

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés