Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kisáruszállító hajtott Skoda elé az egyetem előtt Szombathelyen, megsérült a vétlen sofőr

Az elsőbbségadás kötelező tábla ellenére hajtott ki a főútra egy ételszállító a Károlyi Gáspár téren, az ELTE SEK előtt. A balról érkező autó vezetője már nem tudta elkerülni a balesetet.

Az Óperint utca felől tartott az egyetem irányába a Skoda személyautó, amikor a menetirány szerinti jobb oldalról, egy parkolóból elé hajtott az áruszállító.

TM/Nyugat.hu

A Skoda vezetője fékezett, és balra kormányozta az autóját, de a balesetet nem tudta elkerülni. A vétlen sofőr megsérült az ütközésnél, a mentők kórházba szállították.

TM/Nyugat.hu

Információink szerint a baleset előtt egy Óperint utca felé tartó jármű vezetője jelzett a kisáruszállító vezetőjének, hogy kiengedi.

TM/Nyugat.hu

A sofőr feltehetőleg ezt szerette volna kihasználni, a balról érkező Skodát pedig az enyhén jobbra ívelő kanyarban későn vette észre.

TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon.

TM/Nyugat.hu

A műszaki mentés befejeztével majdnem újabb baleset történt, pontosan ugyanúgy, akkor a parkolóból egy személyautó hajtott ki az érkező jármű elé, de a dudaszót nem követte csattanás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra