Forgalomlassítást kérnek a zanatiak

Forgalomlassító szigetet, sebességkorlátozást, súlycsökkentést, traffipaxot.

Putz Attila, Zanat városi képviselője és Hende Csaba országgyűlési képviselő találkozott a városrész lakóival, ahol eldöntötték, hogy forgalomlassító szigetet kérnek a Magyar Közúttól Zanat mindkét végén. Ezen kívül a lakott területen belüli további sebességkorlátozás kihelyezését (30 vagy 40 km/h), és a teherautó súlykorlátozás csökkentését 7,5 tonnára.

Ezen felül gyalogátkelőhelyeket igényelnek a Külső-Zanati úton, valamint mindezek mellett állandó traffipax kihelyezését a rendőrségtől, és többszöri közúti ellenőrzést a problémás útszakaszon. A fentieket kezdeményezi Putz Attila a Magyar Közútnál és a rendőrségnél, s mint Facebook oldalán írja, Nemény András polgármester támogatja a javaslatokat, és amennyiben szükség lesz rá, akkor Hende Csaba országgyűlési képviselő is segíteni fogja a zanatiak problémájának megoldását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet