Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Forgalomlassítást kérnek a zanatiak

Forgalomlassító szigetet, sebességkorlátozást, súlycsökkentést, traffipaxot.

Putz Attila, Zanat városi képviselője és Hende Csaba országgyűlési képviselő találkozott a városrész lakóival, ahol eldöntötték, hogy forgalomlassító szigetet kérnek a Magyar Közúttól Zanat mindkét végén. Ezen kívül a lakott területen belüli további sebességkorlátozás kihelyezését (30 vagy 40 km/h), és a teherautó súlykorlátozás csökkentését 7,5 tonnára.

Ezen felül gyalogátkelőhelyeket igényelnek a Külső-Zanati úton, valamint mindezek mellett állandó traffipax kihelyezését a rendőrségtől, és többszöri közúti ellenőrzést a problémás útszakaszon. A fentieket kezdeményezi Putz Attila a Magyar Közútnál és a rendőrségnél, s mint Facebook oldalán írja, Nemény András polgármester támogatja a javaslatokat, és amennyiben szükség lesz rá, akkor Hende Csaba országgyűlési képviselő is segíteni fogja a zanatiak problémájának megoldását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra