Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egyirányú utcában érkezett szemből a busz Szombathelyen

A busz vezetője valószínűleg nem volt tisztában azzal, hogy szembe halad a forgalommal, vagy legalábbis a videóban ennek semmi jelét nem láttuk.

A múlt héten rögzítette egy autós fedélzeti kamerája, amint a szombathelyi egyirányú Széll Kálmán utcában elhalad mellette egy busz, a forgalommal szemben.

„Ez hülye, b*meg?” – dörmögte a sofőr, aki addig az úttest közepén haladt, a két oldalt parkoló autók között, ahogyan az teljesen megszokott az egyirányú utcában. A busz elől azonban le kellett húzódnia.

TM/Nyugat.hu

Az autóbusz sem elakadásjelzőt nem használt, sem a sebessége nem utalt arra, hogy a sofőr tisztában lenne azzal, hogy éppen forgalommal szembe közlekedik. Az is jól látszik, hogy felvezető autó sincs.

Ha a busz menetrend szerint közlekedett, akkor az „első” megállónál a sofőr rájöhetett arra, hogy valami nem stimmel, hiszen a megálló oldalán nincs ajtaja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra