Front hátán front

A vasárnapi csúcs még 5-11 között várható, mivel reggel megérkezett egy melegfront - pünkösdi királysággal.

Folytatódik a változékony időjárás, egymást kergetik a frontok a Kárpát-medence térségében.Vasárnap fokozatosan növekszik meg a felhőzet egy melegfrontnak köszönhetően, hogy aztán egy hidegfront tolja ki innen a meleget, nagyobb mennyiségű csapadék kíséretében.

Vasárnap a hajnali -1 és -5 fok közti minimum-hőmérséklet után napközben 5-11 fok lesz a csúcs, a főváros környékén 9 fok lesz árnyékban. Szél lesz! Eleinte tehát több napsütés lehet még, aztán a felhőzet megvastagszik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás