Hosszú idő után ült újra volán mögé a férfi, két autóval is ütközött a 87-esen

Ketten megsérültek a Táplánszentkereszt és Tanakajd között a szerdai balesetben.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 87-es főúton, Tanakajd közelében 2024. február 21-én délelőtt.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Egy Táplánszentkereszt felől érkező BMW személyautó eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra és érintőlegesen ütközött egy szemből érkező, szabályosan közlekedő Volkswagennel.

A Volkswagenben ülő házaspár megúszta, az autójukkal csak érintőlegesen ütközött a BMW
TM/Nyugat.hu

Az okozó autója ezután frontálisan ütközött a Volkswagen mögött érkező Nissannal, ami ettől az árokba csapódott. A szemtanúk azonnal megálltak segíteni. Az elmondásuk alapján a balesetben vétlen nő ki tudott szállni  az autójából és kérte, hogy hívjanak hozzá mentőt. A sofőr használta a biztonsági övét és az elsődleges adatok alapján nem szenvedett súlyos sérülést.

Frontálisan ütközött a Nissannal egy BMW Tanakajd közelében, a 87-es főúton
TM/Nyugat.hu

A BMW-t vezető férfit a baleset részesei és a szemtanúk is ismerték a munkája miatt. Azt is tudták róla, hogy súlyos betegségen esett át néhány évvel ezelőtt, emiatt azóta a munkahelyére a felesége és a fia szállították. Az okozó fia is a helyszínre érkezett és azt kérdezte az édesapjától, hogy miért nem várta meg őt? Mint kiderült, a férfi hosszú idő óta először ült a volán mögé. Az elsődleges adatok alapján ő sem szenvedett súlyos sérülést.

Frontálisan ütközött a Nissannal egy BMW Tanakajd közelében, a 87-es főúton
TM/Nyugat.hu

A 87-es út érintett szakaszán rendőri irányítás mellett, egy sávon haladhatott a forgalom, csak a műszaki mentés ideje alatt alakult ki nagyobb torlódás. A Volkswagenben senki nem sérült meg, az autó a bal hátsó kerekének kicserélése után saját abroncsain hagyta el a helyszínt, de csak a közeli településig gurultak a sérült futóművű járművel.

Autómentő szállította el a roncsokat
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló