Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Frontálisan ütközött Toyota Forddal Ják és Szombathely között

Megcsúszott és áttért a szemközti sávba egy Ják felé tartó Toyota személyautó. A szemből érkező Ford vezetője nem tudta elkerülni a balesetet.
Egy súlyos és egy könnyű sérültje van annak a balesetnek, ami Szombathely és Ják között történt.
j_3a
TM/Nyugat.hu
A Ják felé tartó Toyota személyautó vezetője az erdei szakaszon elvesztette az uralmát a járműve felett.
j_2_1a
TM/Nyugat.hu
A Toyota átcsúszott a szemközti sávba és frontálisan ütközött a szemből érkező Forddal. Egy harmadik jármű vezetője az árokpartra kormányozta a járművét, hogy ne csapódjon bele az előtte ütközőkbe. Ő ki tudta kormányozni az autóját az árokból.
j_7a
TM/Nyugat.hu

A Fordból szombathelyi tűzoltók szabadították ki a jármű vezetőjét. Jelenleg teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon.

j_1a
TM/Nyugat.hu
Erről a szakaszról többször beszámoltunk már, hogy a megszokottnál több kicsúszásos és pályelhagyásos baleset történik minden évben.
j_4a
TM/Nyugat.hu
A rendőrség "Figyelem! Balesetveszélyes útszakasz"  táblát helyezett ki korábban. Már az idén is több jármű szenvedett balesetet ezen a részen.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra