Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Több mint a tízszeresére drágult a bérlet Mészáros Lőrinc szegedi fürdőjébe

A korábbi 93 ezer forint helyett 1 millió 116 ezer forintot kellene fizetni érte.

1 millió 116 ezer forintba kerül mostantól a korlátlan évesbérlet a Napfényfürdőbe - írja a szegeder.hu . A lapot egyik olvasójuk kereste meg a drasztikus bérletár-emelkedésének történetével.

Eddig 99 ezer forint volt a korlátlan, felnőtt évesbérlet a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels Zrt. tulajdonában álló szegedi Napfényfürdő Aquapolisban. A szegeder.hu olvasója szerint ez a bérlettípust már nem kapható, csak 10, 20 vagy 30 alkalomra szóló bérletet lehet vásárolni, 39 ezer, 69 ezer, és 93 ezer forintért.

Így, ha valaki minden nap menne a fürdőbe, akkor 12 x 93 ezer, vagyis összesen 1 millió 116 ezer forintot kell fizetnie.

És még így is kimarad 5 nap az évből, amire nem érvényes a 12 darab, egyenként 30 napra szó bérlet. Ez az áremelkedés egyébként 1027 százalékos drágulást jelent.

Az olvasó felhívta figyelmünket arra is, hogy ugyanakkor megszüntették a felnőtt bérletekhez korábban ajándékként járó 1 db ingyenes és a további kedvezményes gyermekbérleteket.

szállás.hu

"A fürdővendégek (akik a kedvezőtlen díjjegyzéket egyáltalán észrevették) kivétel nélkül fel vannak háborodva, és méltánytalannak tartják az egészet. A fürdő Facebook-oldaláról a bíráló megjegyzéseiket azonnal eltávolítják. A legtöbben azt tervezik, hogy átmennek az önkormányzati fenntartású Sportuszodába (vagy a Tiszavirágba), mivel ennél még azok is jóval olcsóbbak.

Az egészségügyi gondokkal küszködők számára azonban ez nem feltétlenül jelent megoldást, ugyanis ők a Napfényfürdőben a sportolás mellett különféle wellness-szolgáltatásokat is igénybe vehettek"

- írta a lapnak olvasójuk.

A szegeder.hu megkereste a fürdőt, ahol elismerték, hogy valóban megújították bérletrendszerüket. De az írták, „a korábbival nem összehasonlítható, az új bérletstruktúra kialakításánál a vezető magyarországi fürdők gyakorlatát vettük alapul” .

Szerintük nem lehet 12-szeres emelkedésről beszélni, de azt hozzáteszik, hogy azért folyamatosan fejlesztik „a dél-alföldi régió legfontosabb fürdőjének infrastruktúráját és szolgáltatásait” , illetve a bérletesek ezentúl a Napfényfitnesst is igénybe vehetik.

Az olvasó azt is megjegyzi, hogy a nemkívánatos, a drágulás miatt kérdőre vonó hozzászólásokat a fürdő egyszerűen törli Facebook-oldaláról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra