Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Futókör létesül a sárvári Csónakázó-tónál

130 milliós beruházás.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Országos Futópálya-építési Program keretében egy, a Csónakázó-tó területén létesítendő 1022 méteres futókör építésére nyert közel 45 millió forint támogatást hazai forrásból a sárvári önkormányzat. Az önrésszel együtt egy közel 130 millió forintos beruházást valósít meg a város a Csónakázó–tónál. A Csónakázó – tórendszer Spirit Hotel felőli tava körül épül meg az 1,2 méter széles és 1022 méteres műanyag borítású futókör. Kiegészítő beruházásként utat és közvilágítást épít a területen a sárvári önkormányzat, kamerarendszert helyeznek itt el, valamint ivókutat és padokat is, hogy valóban minőségi kikapcsolódást nyújtson a sportolni vágyóknak. Kondora István polgármester kiemelte, hogy Sárvár városvezetése bízik abban, hogy a Csónakázó–tó területének fejlesztését célzó további, elbírálásra váró pályázatok is sikeresek lesznek, és elkezdődhet a tó és környéke komplex fejlesztése, amelyre hosszú évek óta készen állnak a város tervei.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés