Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új hazai cipőmárka a piacon: Hordanánk!

Személyre szabott, egyedi színösszeállítások, eredeti bőr és népszerű fazon. A G&T cipőket készítő manufaktúra vezetőivel beszéltünk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Van még létjogosultsága a minőségi lábbeliknek a hazai gyártású cipőkínálatban? Erre a kérdésre kerestük a választ a legújabb hazai, prémium minőségű anyagokból készített G&T cipők gyártójával, aki nemrég kezdett férfi és női utcai cipők gyártásába Tiszaföldváron.

Több évig külföldi és hazai gyártóknak készítettünk cipőket, amelyeket gyártásuk során többször is kezünkbe vettünk és mindig azt éreztük, hogy mi ennél jobb cipőt tudnánk készíteni. – kezdte a cég egyik vezetője, Gondi Sándor az új cipő megszületésének történetét.

Ezért a minőség, kényelem és tartósság kompromisszumok nélkül mottót tűzte zászlajára a GT Sportcipő Manufaktúra Kft, amely áprilisi kezdés óta folyamatosan növekvő vásárlói létszámmal büszkélkedhet.

G&T cipő
G&T cipő

- A gyártás előtt már tudtuk, hogy a nyolcvanas évek stílusát idéző formákat fogjuk használni. Ezeket a formákat a mai napig több cipőgyártó újra felhasználja, hiszen rendkívül kényelmes és tartós megoldásokat nyújtottak a korábbi évtizedekben is.
A klasszikus forma mellett a közeljövőben egy újabb modellel is szeretnénk bővíteni a termékkínálatunkat, amely szerintünk tovább fokozza a sikereinket és újabb vásárlói réteg igényeit fogja maximálisan kielégíteni – vette át a szót Tóth Máté a manufaktúra egyik alapítója.

G&T cipő
G&T cipő

Sándor elmondása szerint a cipőik gyorsan növekvő népszerűséget a felhasznált prémium minőségű nubuk és nappa bőrök és a hozzájuk egyedileg is választható talpszínek alapozták meg. Ezt a biztos minőségi alapot még azzal fokozza, hogy cipői készítéséhez nem használnak műbőrt, sem egyéb textíliákat csak valódi bőröket. Ez a prémium termékekre jellemző megoldás tovább növeli a tartósságot és a cipők viselőinek komfortérzetét.

A cipő megalkotója szerint négy feltételnek kell megfelelnie egy jó cipőnek: legyen kényelmes, könnyű, tartós és divatos. A cipőink megjelenését szeretnénk úgy kialakítani, hogy azonnal felismerhető és egyedi legyen. Szeretnénk, ha a vásárlóink cipőinkben egyedinek érezhessék magukat.

G&T cipő
Karbon
G&T cipő

- Célunk, hogy a G&T sportcipők árát a prémium minőségű anyagok felhasználása mellett is húszezer forint alatt tudjuk tartani, így sokak számára megfizethetővé válik a különleges minőségű lábbelink. Ezek mellett a vásárlóinknak olyan különleges lehetőségeket is biztosítunk, mint a cipőtalpak választási lehetősége és a 35-47 méretig feles számozással kibővített méretválaszték. - tette hozzá.

Rendszeresen kapnak egyedi kéréseket, egyedi színösszeállításokra. Ezeket örömmel teljesítik és mindent megpróbálnak megvalósítani, amit anyagkészletük és erőforrásaik engednek.
- A próba nélküli vásárlás sokak számára bizonytalanságot jelent, de a 30 napos 100%-os teljes körű pénz-visszafizetési garanciával kockázatmentessé tettük a vásárlóink döntését. Az eddigi gyakorlat is azt bizonyítja, hogy a vásárolt cipők kevesebb, mint 2%-a volt méretproblémás, amiket természetesen minden esetben kicseréltünk a vásárlóink legnagyobb elégedettségére. - tudtuk meg Sándortól.

G&T cipő
G&T cipő

A cég vezetője kihangsúlyozta, hogy a cipőik egyedi gyártásban készülnek ezért a szállítási idő 5 munkanap is lehet. A megrendelt cipőt a Magyar Posta Logisztika szállítja ki, a szállítási díj csak 999Ft. Húszezer forint feletti vásárlásnál ingyenes a kiszállítás.

- Ezek szerint kijelenthetjük, hogy a gyors siker, a növekvő rendelések és pozitív visszajelzések azt mutatják, hogy nagy igény van a hazai gyártású minőségi lábbelikre. A vásárlói igények teljesebb kiszolgálása azt várja el tőlünk, hogy az ország több frekventált helyen lévő üzletében is megjelenjünk modern cipős állványainkkal, hogy az érdeklődők megtekinthessék, kézbe vehessék vagy felpróbálhassák cipőinket mielőtt megrendelik. tette hozzá a a cégvezető.

G&T cipő
G&T cipő

Ezért viszonteladói hálózat kiépítését kezdtük el, amely egyik jelentős állomása a Körmend, Bástya út 9. szám alatti munkaruházati üzlet, ahol elsőként a Dunántúlon megjelentünk cipőinkkel. Kelet-magyarországi régióban, a szülővárosomban, Martfűn is megtekinthetőek a termékeink. A közeljövőben az ország több nagyvárosában is szeretnénk még felállítani a G&T cipőkkel teli cipős állványainkat. Ehhez folyamatosan keressük a leendő partnereinket, akik szívesen osztoznak egy új, hazai gyártású lábbeli sikerében. - mondta el Sándor.

G&T cipő
G&T cipő
A cég természetesen a Facebook-on is megtalálható, ahol érdemes figyelemmel kísérni a rendszeresen meghirdetett nyereményjátékokat!
A GT Sportcipő Manufaktúra a következő weboldalon várja a megrendeléseket:
www.gtcipo.hu
Megrendelést telefonon vagy e-mailben is lehet leadni.
Telefon: +36/20-333-0930
E-mail: info@gtcipo.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés