Gattyán médiabirodalmát vezeti Havas Henrik

Oknyomozó újságírókból álló, független szerkesztőséget is fel kell majd állítania.

A Frisshírek Médiacsoport új elnöke Havas Henrik lett. A szerkesztőség Gattyán György milliárdos érdekeltségébe tartozik - írta meg a Blikk.

Havas feladata lesz, hogy növelje a frisshirek.hu olvasottságát, valamint a portálhoz tartozó Youtube-csatorna nézettségét. Emellett egy oknyomozó újságírókból álló, független szerkesztőséget is fel kell majd állítania.

A Havas által most átvett Friss hírek híroldalt tavaly februárban vette meg Gattyán György, ezt követően kirúgták a teljes szerkesztőséget.

A vagyonát online erotikus szolgáltatással megalapozó üzletember Gattyán a Megoldás Mozgalom nevű pártjával elindult a 2022-es parlamenti választásokon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek