Spöttle: Soros civil szervezetei fényjelekkel irányítják a migránsok hajóit

A liberálisok a sötét oldalán állnak. Ezt is mondta a Fidesz kedvenc biztonságpolitikai szakembere Szombathelyen.

Rengetegen voltak, pedig csak a belső hálózaton hirdették Georg Spöttle

biztonságpolitikai szakértő

szombathelyi fórumát. Ott volt a teljes helyi Fidesz-vezérkar, Hende Csaba meg is kérdezte az ellenzéki V, mint Vas Egyesület egyik vezetőjétől, hogy meg akarják-e zavarni a fórumot. Hende amúgy is gyanakvó lett, a műsor elején a háttérből zene hallatszott, és megjegyezte, ezzel is zavart akarnak kelteni. Amúgy az MMIK-ban voltunk, ahol több művészeti csoport is működik.

Georg Spöttle Szombathelyen
Vágvölgyi Bálint

Szóval rengetegen voltak - legalábbis az emeleti konferenciateremhez képest, oda nem is fértek be, a mellette lévő kiállítóterembe szorultak ki több tucatnyian. Hende az elején rezsicsökkentezett egyet, azzal, hogy ma Németországban duplájába kerül az áram, mint nálunk - és ez nem így lenne, ha a kormány nem védené meg a rezsicsökkentést (és ezután is megvédi), mert Brüsszel el akarja azt törölni.

Georg Spöttle Szombathelyen
Vágvölgyi Bálint

Meg egyébként is, Németországban nem volt olyan, hogy megkérdezték volna az emberek véleményét, Angela Merkel sem tette ezt, amikor megnyitotta a határokat a migránsok előtt, Magyarországon meg nem ez az első nemzeti konzultáció. Amúgy meg reméli, hogy az itt lévő ellenzékieket meg tudják győzni az igazukról.

Georg Spöttle Szombathelyen
Vágvölgyi Bálint

A főműsorszám, persze, George Spöttle volt, akit jó ideje biztonságpolitikai szakértőként szerepeltet a kormány médiája. Még a fórum előtt utánanéztünk, a német anyától és erdélyi magyar apától született férfi először egy magyarországi UFO-konferencián szerepelt először a magyar sajtóban. Saját maga által egy interjúban elmesélt életrajza szerint húszévesen besorozták a német hadseregbe, tíz évet húzott le ott, közben megjárta a Közel-Keletet. Majd újabb tíz évig rendőr volt, elvégezte a rendőrtiszti főiskolát - ez az egyetlen, nyilvánosan emlegetett végzettsége.

Georg Spöttle Szombathelyen
Vágvölgyi Bálint

2002-ben nyugállományba vonult, egy másik interjúban azt mondta, tartalékosként 2005-ben és 2006-ban járt Afganisztánban, 2001 óta dolgozik biztonságpolitikai szakértőként tévéknek és újságoknak.

Georg Spöttle Szombathelyen
Vágvölgyi Bálint

Ehhez képest úgy mesélt rémtörténeteket a Közel-Keletről, mintha ma is ott teljesítene szolgálatot, közben meg ott lett volna az elmúlt évek nyugat-európai terrortámadásainál és az elkövetők felderítésénél és elfogásánál.

Georg Spöttle Szombathelyen
Vágvölgyi Bálint

Megvolt a kötelező sorosozás is: megtudtuk, hogy Soros hajói naponta hatezer migránst szállítanak Olaszországba, egyébként a migránshajókat Soros György civil szervezetei irányítják fényjelekkel, később meg telefonon, Európában védett házakat tartanak fent nekik. És mindenben segítik az iszlám fanatikusokat, akiknek az a céljuk, hogy 20-30 vagy akár száz év múlva ők legyenek többségben Európában, átvegyék a hatalmat - majd egy világméretű iszlám birodalmat építsenek ki.

Georg Spöttle Szombathelyen
Vágvölgyi Bálint

A zárt rendszerű meghívókkal megszűrt közönség hálásan rettegett és ámuldozott, miközben Spöttle mesélt a beszivárgott terroristákról, a fanatizálásukról. De meg kell jegyezni azt is, az iszlámot közben megvédte azzal, hogy a terroristák vallástalan, fanatizált és elbutított emberek.

Georg Spöttle Szombathelyen
Vágvölgyi Bálint

Szóval, hallottunk arról, hogyan bánnak a nőkkel a migránsok, hogyan akarnak merényleteket elkövetni, közben képeket is vetített, ezeket, sajnos, a nagy tömeg miatt nem láttuk. Arról is, hogy ma már egész Nyugat-Európa retteg, mindenhol kommandósok őrködnek, közben a liberálisok pedig mindenkit be akarnak engedni. Azok a liberálisok, akik átálltak a sötét oldalra - mondta, és hozzátette, hogy a magyar kormány és ő is a jó oldalon vannak.

Szóval mindenki megkapta, amiért jött. Hende Csaba a rezsicsökkentésezést és a tapsot, a közönség a mindennapi rettegést és a tudatot, hogy ők ma is tettek valamit az országért. Spöttle meg a gázsit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet