Megtalálták a Google Street View által lefotózott fekvő biciklist

A férfi tényleg bepiált, mielőtt elesett a biciklivel.
Pár napja járta körbe a magyar sajtót az a kép Csodálatos életképet örökített meg a Google Streetwiev Zalaegerszegen 2018. November 08. 14:28 , amit a Google Street Wiev autója készített Zalaegerszegen. A képen egy fekvő férfi látható a biciklije mellett.
Google Street View

A kép azonban nagy vitát váltott ki, sok kommentelő úgy vélte, egyáltalán nem biztos, hogy a férfi részeg volt, akár rosszul is lehetett, és felháborító, hogy most ezen gúnyolódnak a neten.

A Blikk beazonosította és megtalálta a férfit, kiderült, hogy a kép hat és fél éve készült. A férfit Fekete Imrének hívják, a lapnak elmondta, hogy mindenhová biciklivel jár, de ritkán esik el, a képen megörökített napra viszont jól emlékszik.

Egy buliban voltam, és hát bevallom, kicsit iszogattam. Mondták is a többiek, hogy ne szálljak fel a drótszamárra. Nem hallgattam rájuk, és meg is bántam. Két kanyar után el is estem. Ekkor mehetett el mellettem az autó

– mondta.

A kék biciklije még mindig megvan, az viszont nagyon meglepte, hogy ilyen híres lett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű