Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Gránátok, gyutacsok voltak a postai csomagban

A csomag szállítás közben, a szombathelyi postán kiszakadt, barna lé folyt ki belőle. A rendőrök megállapították, hogy rozsdás lőszerhüvelyeket, gránát maradványokat, gyutacsokat tartalmaz.

Pénteken reggel az egyik szombathelyi postahivatalból jelezték a rendőrségre, hogy az egyik küldeményt elkülönítették, mivel lőszerszerű tárgyak vannak benne. A csomag szállítás közben kiszakadt a hivatalban, majd barna lé folyt ki belőle, ekkor lett gyanús a postásoknak. A helyszínen a tűzszerész rendőrök megállapították, hogy rozsdás lőszer hüvelyek és aknavető gránát maradványok, valamint gyutacsok voltak benne.

Gránátok, gyutacsok a csomagban

Adatgyűjtés során az is kiderült, hogy interneten keresztül apróhirdetés útján vette a szombathelyi címzett, hatástalanított eszközként. Mivel azonban az elsődleges szakértői vélemény szerint található közöttük olyan alkatrész, amely esetleg még felhasználható, így az ügyben - szakértő bevonásával – visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló