Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Karácsony este a Grincs csuklóján kattant a bilincs

A rendőrök keményen odatették maguk, hogy a zöld lény idén se lophassa el a karácsonyt, meg semmi mást se.

A Massachusetts állambeli Dartmouthban szenteste teljesített járőrszolgálatot Herbie tizedes és Kringie őrmester, akik a hőstettet végrehajtották, vagyis letartóztatták a Grincset, mielőtt az ellophatta volna a karácsonyt, vagy legalábbis Ki házban lévő ajándékok egy részsét.

A tettenérés pillanata, de ez még csak a kezdet....
YouTube.com

Pedig a két zsaru a riasztás előtt sem unatkozott, Herbie épp arról beszélt, hogy mindig is fogorvos akart lenni, amit Kringie azzal kontrázott meg, hogy őt meg a játékkészítés mesterévé szeretett volna válni, de szerencsénkre a Grincs akciója megakasztotta ezt a magasröptű eszmefuttatást és végre láthattuk a két rendőrt munka közben, íme:

Persze a kis videó célja az volt, hogy a Dartmouth-i rendőrök megmutassák, milyen vicces csávók, meg hogy boldog karácsonyt kívánjanak.

Via Yahoo!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra