Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyalogátkelőhelyen sodort el kisfiút egy Renault Szombathelyen

A hét éves gyerek a kerékpárját tolva, édesapja kezét fogva kelt át a Zanati út egyik kijelölt gyalogátkelőhelyén. Két sávban megálltak az autók, a harmadikban érkező személyautó oldala ütközött a kerékpár kerekével, amitől a kisfiú is elesett.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Tánczos Mihály

A belváros felé tartott a 2x2 sávos Zanati úton egy Renault a belső sávban. A Szövő utca kereszteződésénél több autó is megállt a külső sávban, hogy az átkelésre várakozó apát és fiát átengedjék. Megállt egy jármű a Zanat felé tartó oldalon is, a belső sávban. A jelzőlámpák sárgán villogtak.

Tánczos Mihály
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az apa a 7 éves kisfiú kezét fogva megkezdte az átkelést, a kisfiú tolta a kerékpárját. A külső sávban álló autót elhagyva éppen beléptek a belső sávba, amikor ott érkezett a Renault és a kocsi jobb eleje elérte a kerékpár kerekét. A hirtelen kicsavarodó kerékpárkormány miatt a kisfiú elvesztette az egyensúlyát és a biciklire esett.

Tánczos Mihály

A mentők megfigyelésre kórházba szállították a gyereket, aki információnk szerint nem szenvedett súlyos sérülést.

Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés