Videón, ahogy elütöttek egy diákot a szombathelyi Szófia utcában

A fiú a szombathelyi Szófia utcában szaladt át az úttesten, egy furgon mögött. A jobbról érkező autó vezetője már hiába taposott a fékbe. A baleset előzménye jól nyomon követhető egy biztonsági kamera felvételén.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a szombathelyi Szófia utcában csütörtökön délután.

A 11-es Huszár út felé tartott egy Renault személygépkocsi, amikor a menetirány szerinti bal oldalról egy 14 éves diák szaladt az autó elé.

A gépkocsit vezető középkorú asszony azt mondta, hogy takarásból lépett ki a fiú. Ezt egy biztonsági kamera felvételének erős nagyítással látható részlete megerősítette. összeállításunkban ez megtekinthető.

A diák az ütközéskor a testével betörte a szélvédőt, majd az aszfaltra esett. Végig eszméleténél volt, a helyszínen tartózkodók elmondták, hogy a betört autóüveg miatt aggódott, miközben mindenki más abban bízott, hogy a tanuló nem szenvedett súlyos sérülést.

Diák szaladt egy Renault elé Szombathelyen, a Szófia utcában
TM/Nyugat.hu

A mentők a Markusovszky kórházba szállították a karját fájlaló sérültet. Arról nincs információnk, hogy milyen fokú sérüléseket szenvedett.

Diák szaladt egy Renault elé Szombathelyen, a Szófia utcában
TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom az érintett szakaszon.

A fiú egy furgon takarásából szaladt az érkező Renault elé
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló