Gyenge a forint, drágul a lottó

A gyenge forint, magas euróárfolyam miatt - ahogy márciusban - most ismét megemelte az Eurojackpot árát a Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsjáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint az Eurojackpot esetében egy alapjáték ára hozzávetőlegesen 2 eurónak megfelelő összeg forintban. (Ez a tegnapi mélypont szintjén számítva szerint már 832 forint lenne.) Az árat az MNB által meghatározott euró-forint árfolyam heti átlaga alapján határozzák meg sávos rendszerben. "A sávos rendszer biztosítja, hogy az árváltozás ne legyen gyakori" - írják. Már idén márciusban 780 forintról 800 forintra emelkedett az alapjáték díja, most pedig már 820 forint a díja. Az emelés hátterében tehát a gyenge forint áll - írja a penzcentrum.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek