Gyerekeket sodort el Szombathelyen, továbbhajtott – keresi a rendőrség

Egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében a szombathelyi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2023. július 29-én 9 óra körül Szombathelyen, a Brenner Tóbiás körút és a Nagyvárad utca kereszteződésében. Az adatok szerint egy sofőr ismeretlen forgalmi rendszámú, sárga Opel gépkocsival közlekedett a Tankenyérbolt irányába - írja a police.hu.

A kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve nem biztosított elsőbbséget a kerékpárját toló sértettnek, és a bal lábának ütközött. Ennek következtében a gyalogos a földre esett, és könnyebben megsérült. Az ismeretlen járművezető kiszállt a gépkocsiból, szidalmazta a sértettet, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

Baleset helyszín
police.hu

A baleset körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében a Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri annak a gépkocsivezetőnek a jelentkezését, aki elgázolta a biciklit toló gyalogost, valamint mindazokét, akik a balesetet látták, vagy a jármű tulajdonosáról érdemleges információjuk van!

Jelentkezni személyesen a Szombathelyi Rendőrkapitányságon, telefonon a nap 24 órájában elérhető 06/94/414-040-es számon, a Telefontanú ingyenes, 06/80/555-111-es zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón lehet!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek