Gyerekeket vert az iskolaudvaron, felfüggesztettet kapott

Egy általános iskolás lányt úgy megütött, hogy az elveszítette az eszméletét.

A Győri Járási Ügyészség garázdaság vétsége és két rendbeli könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a fiatalemberrel szemben, aki egy iskola udvarán három kiskorút is bántalmazott - közölte az ügyészség.

Tavaly tavasszal az akkor 21 éves férfi egy késő délutáni időpontban egy kapuvári általános iskola udvarán szólalkozott össze az ott tartozó kiskorúakkal.

Közülük az egyik fiút ököllel úgy arcon ütötte, hogy a fiú elesett. Az ő segítségére siető lányt – szintén ököllel – úgy megütötte, hogy a lány az eszméletét vesztette. A férfi egy harmadik fiút is megütött.

A sértettek könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A megütött kiskorúak közül ketten magánindítványt terjesztettek elő az őket ért bántalmazás miatt.

A Csornai Járásbíróság az elkövetőt büntetővégzésben egy év szabadságvesztésre ítélte, melynek végrehajtását három év próbaidőre felfüggesztette. A próbaidő időszakára a bíróság elrendelte a vádlott pártfogó felügyeletét is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek