Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hát idáig is eljutottunk: a szelfik több embert öltek meg, mint a cápák :(((

Persze, egyik halálnem sem túl kifizetődő, na de azért mégis döbbenetes ez az adat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Végre már nemcsak azt hangoztathatjuk fennhangon a repülőktől félő ismerőseinknek, hogy a repülőgép márpedig a legbiztonságosabb közlekedési eszköz, és sokkal többen haláloznak el közúti balesetben, hanem azt is mondhatjuk a tengerpartra igyekvőknek: ne a cápáktól félj haver, hanem a saját magadról készített fotóktól.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A Huffington Post szerint ugyanis már itt tartunk: a szelfik miatti figyelemelvonódás több embert ölt meg, mint a vérengzőnek tartott fenevad.

-

A cikk beszámol arról is, hogy a legutóbbi ilyen fatális baleset egy 66 éves japán turistát ért, aki a Taj Mahal lépcsőiről zuhant alá, miközben el akarta sütni a frontkamerát.

Ehhez hasonló incidensből idén már 12 volt.

Végzetes cápás incidensből pedig csak nyolc.

Egyes kormányok már felismerni vélik a veszélyt, és útmutatásokat adnak. Az oroszoknál például kijött egy kis pamflet, ami arról szól, hogy veszélyes tud lenni például távközlési póznán felfelé mászva, egy vadállat közelében vagy a közelítő vonat előtt lőni a szelfit. De már szelfitanácsokat is adnak rendőrök az oroszországi iskolákban.

Mindez nem is tűnik akkora ostobaságnak: nemrég egy amerikai családapa töltött fegyvere sült el szelfizés közben, véget vetve életének, és egy spanyol bikafuttatáson is felkoncolt egy rohanó bika egy vidáman önfotózót.

HuffPost
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés