Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Családi dráma Szombathelyen - Ketten haltak meg

Információink szerint végzett anyjával, majd saját magával is egy 53 éves nő Szombathelyen.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18.20 Frissítés

A szomszéd lépcsőházban lakó házaspár szerint az anyját megölő 53 éves nő, M.J. egy vegyeskereskedésben dolgozott, csendes asszonynak ismerték. A pár vasárnap még látta, ahogy felmossa a lépcsőházat.

18.13 Frissítés

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A rendőrségi közlemény cikkünk végén található és megerősíti az eddig általunk leírtakat. A rendőrségi tájékoztatás annyit sejtet még, hogy az anya és a lánya közösen határozhatták el az öngyilkosságot, de a nő "segítette" édesanyja halálát.

Két halállal végződő családi dráma utáni helyszínelés Szombathelyen
Két halállal végződő családi dráma utáni helyszínelés Szombathelyen
Tánczos Mihály

17.39 Frissítés

A Nyugat.hu helyszíni információi alapján egy 53 éves és egy 81 éves nő holttestét szállították el délután a Kunc Adolf utcából. A házban lakó egyik férfitől úgy tudjuk, hogy családi dráma történhetett. Feltételezhető, hogy az 53 éves, pszichiátriai kezelés alatt álló nő megölte édesanyját, majd saját magával is végzett. A magasföldszinti lakásban jelenleg is tart a helyszínelés, a ház bejáratánál rendőrök posztolnak.

A rendőrség megkereskedésünkre azt a választ adta, hogy hamarosan sajtóközleményt adnak ki az ügyben.


17.00

A nyugat.hu információi szerint nem természetes haláleset történt Szombathelyen, egy Kunc Adolf utcai sorházában - az Interspar magasságában -, ahol csütörtökön délben a tűzoltók, mentők után halottszállító és bűnügyi helyszínelők is érkeztek.

Úgy tudjuk, két nő, egy középkorú és egy idős asszony a halott.

Cikkünket hamarosan frissítjük.

Két halállal végződő családi dráma utáni helyszínelés Szombathelyen
Két halállal végződő családi dráma utáni helyszínelés Szombathelyen
Tánczos Mihály

A rendőrség közleménye

Egy szombathelyi lakos értesítette 2012. november 8-án délután a rendőrséget arról, hogy szomszédjai két napja nem adnak életjelet magukról. A helyszínre érkező rendőrök az ingatlanban egy 81 éves és egy 53 éves nő holttestét találták. A helyszíni szemle elsődleges megállapításai szerint anya és lánya öngyilkossági szándékkal nagy mennyiségű altatót vettek be, majd a fiatalabb nő meggyilkolta az idősebbet, és ezt követően végzett saját magával.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés