Hidat tört, Gyöngyösbe zuhant a terepjáró Gencsapátiban

Megcsúszott egy kanyarban, majd a hidat áttörve a patakmederbe zuhant egy platós Toyota terepjáró Gencsapátiban. A kocsi hátulja fennakadt egy vízvezetéken, amit eltört. Hárman utaztak az autóban, az autóvezető hölgy sérült meg.

Jeges, csúszós volt az út csütörtök délelőtt, amikor a Perenye felől érkező Toyota sofőrje egy balkanyarban elvesztette uralmát a járműve felett. A Toyota az orrával átszabta a vasbeton hídoszlopot, majd a patakmederbe zuhant. A platós jármű hátulja szerencsére fennakadt egy ivóvíz vezetéken, amit eltört, az autó azonban így nem zuhant bele teljesen a Gyöngyösbe.

A Gyöngyös patakba zuhant egy terepjáró Gencsapátiban
A Gyöngyös patakba zuhant egy terepjáró Gencsapátiban
Tánczos Mihály

A járműben hárman utaztak, két felnőtt és egy kiskorú. Az autót vezető hölgy könnyű sérüléseket szenvedett, a többiek sérülés nélkül úszták meg a balesetet. Azt egyelőre nem tudni, mennyire sérült meg a vízvezeték, de elképzelhető, hogy az érintett szakaszon el kell zárni a vizet, ami legalább két tucat házat érint. A vízvezeték miatt a jármű kiemelése sem egyszerű, mivel fontos, hogy ne okozzanak a művelettel nagyobb kárt a meglévőnél.

Az ivóvízvezeték is megsérült
Az ivóvízvezeték is megsérült
Tánczos Mihály

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A helyszínelés idején félpályán haladhatott a forgalom.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Gázcsövön gyulladt ki a karambolos VW - Kamionbalesetek a 8-ason (Videókkal)

Egy gázcsövön akadt fent, majd kigyulladt egy karambolos autó Lukácsázán. Körmend közelében két kamionbaleset is történt közel egy időben.

Rendőrautó a patakban, mentő a mederben - képgaléria és videó

Két különleges járművet ért baleset két vasi településen. Közös, hogy patakmederbe hajtottak és eliszkolt a baleset okozója

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek