Győr polgármestere is a szavazatok újraszámlálását kérte

Szerinte érvényes szavazatokat is érvénytelenné nyilváníthattak.

A Telex információja szerint Dézsi Csaba András a csütörtök délutáni határidő előtt benyújtotta fellebbezését a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Területi Választási Bizottság elnökének, és levelében az érvényes és az érvénytelen szavazatok újraszámlálását kérte, mert szerinte érvényes szavazatokat is érvénytelenné nyilváníthattak.

Dézsi úgy véli, hogy egyrészt a jelöltekre leadott szavazatok számát sem tudta mindenki leellenőrizni, másrészt több szavazókörben is előfordult olyan esemény, ami miatt a szavazatszámok még változhatnak: például az egyik bizottsági tag szerint összekeveredtek egyes polgármesterjelöltek szavazólapjai.

A fellebbezéséhez mindenesetre bizonyítékokat is csatolt a polgármester.

Dézsi egyébként már kedden jelezte Győrben Dézsi Csaba András meggondolta magát, újraszámoltatják a szavazatokat June 11. 15:02 , hogy újraszámoltatná a szavazatokat, mivel mindössze 440 szavazattal maradt alul ellenzéki kihívójával, Pintér Bencével szemben, miközben 900 szavazócédulát érvénytelennek nyilvánítottak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet