Február leggyorsabban hajtói: 163-ral repesztett a rekorder

2011 februárjában sem fogták vissza magukat a Vas megyei gyorshajtók. Szerencsére a rendőrök sem, és ahogy illik, legombolták róluk a pénisznövelőnek szánt manőverekért járó összegeket.

Nézzük a szabályszegők legfrissebb galerijét, hiszen a múlt hónapban is sokan voltak, akik férfiasságukat sebességben kívánták megmérettetni mások előtt. Sajnos nekik sem szólt senki, hogy a gázpedál nyomása nem termel több agysejtet, de legalább 60-tól 90 ezer forintig terjedő büntetési tételekkel szembesülhettek.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Első versenyzőnk ez alkalommal egy terepjárós, aki Vát térségében, a 86-os úton gondolta magát elreszteni egy kicsit. Egészen 163-ig lengett ki az órája. De a szemfüles rendőröké is.

-

Egervölgy magasságában valaki 144 kilométeres tempóig húzta fel magát. Márciusban ő is megnöveli egy kicsit a rendőrség kasszáját.

-

Sárvár térségében, a 84-es főúton egy 142-vel porzó kombi seggére csíptek rá a zsaruk.

-

Jöjjön két 108-as játékos, az első Tompaládony belterületén, a másik Lukácsházán nyomta meg neki, ahogy nem sajnálta. Hát mi sem sajnáljuk őket különösebben a kiegyenlítésre váró csekkek miatt.

-
-

Végül jönnek a 105-ösök, Tompaládony és Rábahidvég köszöni szépen a szíves veszélyeztetést.

-
-
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló