Októberi sebességrekordok Vas megyében

Az abszolút nyertes 121 km/órával hajtott lakott területen belül, a megengedett 50 helyett. Vas megye októberi gyorshajtási versenyének eredményei.

A lakott területen kívüli kategóriában a Zanatnál, a 86-os főúton 139 km/órával bemért autó vitte el az első díjat. Nyereménye 45 ezer forintos bírság.

Lakott területen belül az első helyen, az az autós végzett, aki Egyházashollós belterületén 121 km/órával robogott 50 helyett. 200 ezer forintja bánja, vígasztalhatja a tudat, hogy az abszolút kategória első helyét is ő érdemelte ki, legalábbis szerintünk.

Az abszolút kategória nyertese

Második helyre szorult az a sofőr, aki Szombathelyen, a Hunyadi utcában 108 km/órával hajtott, díja 90 ezer forintos bírság.

108 km/órával a Hunyadi úton

Meg kell elégednie a bronzéremmel annak az autósnak, akit Pósfa belterületén 105 km/órával mértek be. Jutalma 90 ezres bírság.

Pósfa belterületén 105 km/órával
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló