127 km/h a szeptemberi sebességrekord

Az autósok szeptemberben a lakott területeket használták inkább arra, hogy kipróbálják a gázpedál gyorsító hatásait. A havi gyorshajtási versenyben az abszolút első Pósfán hajtott keresztül 118 km/h-val.

A lakott területen kívüli kategóriában csak egy díjat osztottak ki a vasi rendőrök. A 86-oson, Zanat térségében 127 km/h-val hajtott egy autós, a sebességmérő készülék ráadásul rögzítette, hogy a sofőr közben szabálytalanul előzött. Nyereménye 45 ezer forintos bírság.

A lakott területen kívüli kategória nyertese

Abszolút győztest a lakott területen belüli kategóriában hirdettek, Pósfán a megengedett 50 helyett 118 km/h-val száguldozott egy autós, mutatványa 130 ezer forintot ér.

Az abszolút győztes

Második helyre szorult egy Rönökön átrobogó autós, aki 105 km/h-val hajtott, 90 ezret kell fizetnie.

Csak a második helyre volt elég

A bronzérem egy BMW-é lett, az autót Tanakajd belterületén kereken 100 km/h-val mérték be. Jutalma 90 ezres bírság.

Bronzérem a 100-zal robogó BMW-nek
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló