Visszafogottabbak voltak a sofőrök augusztusban – Gyorshajtási helyzetképünk

Augusztusban sem pihentek sem az autóvezetők, sem a rendőrök, sok gyorshajtó futott bele a trafipaxba Vas megyében. A korábbi sebességi rekordokat most nem döntötték meg.

Lakott területen kívül egy komolyabb eset történt, a 84-es főúton 135 km/órával mérték be az autót. Itt a megengedett sebesség 90 km/óra, a sofőr 45 ezer forint bírságra számíthat.

135 km/h-val a 84-esen
135 km/h-val a 84-esen

Lakott területen belül az augusztusi csúcsot az az Opeles érte el, aki Rábahídvégen, a Vasvári Pál utcában 109 km/órával száguldott, 130 ezer forintot ért a mutatvány.

Rábahídvégen 106 km/h-val
Rábahídvégen 106 km/h-val

103 km/órával a második helyre szorult az Egyházashollóson, a Kossuth utcában bemért autó.

Jutalma

90 ezres bírság.

Egyházashollóson 103 km/h-val
Egyházashollóson 103 km/h-val

Pecölön, a Kossuth utcában találták meg a rendőrök a bronzérmest, a motoros a megengedett 50 helyett 95 km/órával hajtott. A harmadik helyezésért 60 ezret kell fizetnie.

A bronzérmet egy motoros érdemelte ki
A bronzérmet egy motoros érdemelte ki

Leszorult a dobogóról egy másik Opeles, aki Pósfán, az Ady E. utcában 91 km/órás sebességig nyomta a gázpedált. Mindezért 60 ezres bírságot róttak ki rá.

A Pósfán bemért autós lecsúszott a dobogóról
A Pósfán bemért autós lecsúszott a dobogóról
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló