174 km/órával a váti elkerülőn – A gyorshajtók júniusi teljesítménye

Júniusban újabb csúcsok dőltek meg Vas megye közútjain. Vátnál 174 km/óra, a 8-as főúton 161 km/óra volt a legnagyobb mért sebesség.

Úgy tűnik, az igazi nyár beköszöntével az autósok mélyebbre nyomják a gázpedált, a rendőrség trafipaxai komoly sebességeket mértek a elmúlt hónapban. A csúcstartó az az autós, aki – kihasználva az új elkerülő szakaszt – Vátnál a 86-os főúton 174 km/óra sebességet produkált. Itt egyébként 110 km/óra a megengedett sebesség.

174 km/órával a váti elkerülőn

Második helyre szorult az a sofőr, aki a 8-as főúton, a normál 90 km/órás korlátozásnál 161 km/órával robogott. Lakott területen belül pedig ismét Vép a sebességcsúcs helyszíne, a Szent Imre utcában mérték be az alábbi autót 107 km/rával. Mindhárom sofőr a legmagasabb bírság kiszabása elé néz.

Vép belterületén 107 km/órával
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló