Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

174 km/órával a váti elkerülőn – A gyorshajtók júniusi teljesítménye

Júniusban újabb csúcsok dőltek meg Vas megye közútjain. Vátnál 174 km/óra, a 8-as főúton 161 km/óra volt a legnagyobb mért sebesség.

Úgy tűnik, az igazi nyár beköszöntével az autósok mélyebbre nyomják a gázpedált, a rendőrség trafipaxai komoly sebességeket mértek a elmúlt hónapban. A csúcstartó az az autós, aki – kihasználva az új elkerülő szakaszt – Vátnál a 86-os főúton 174 km/óra sebességet produkált. Itt egyébként 110 km/óra a megengedett sebesség.

174 km/órával a váti elkerülőn

Második helyre szorult az a sofőr, aki a 8-as főúton, a normál 90 km/órás korlátozásnál 161 km/órával robogott. Lakott területen belül pedig ismét Vép a sebességcsúcs helyszíne, a Szent Imre utcában mérték be az alábbi autót 107 km/rával. Mindhárom sofőr a legmagasabb bírság kiszabása elé néz.

Vép belterületén 107 km/órával

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló