Itt a jobb idő, gyorsabbak az autók

A februári gyorshajtási verseny első helyezéseiért lakott területen kívül 152 km/h, belül 113 km/h kellett. A legmagasabb bírság 130 ezer forint lett.

Lakott területen kívül 152 km/h-val hajtott a kategóriagyőztes a 86-os főúton, Szombathely térségében. Nyereménye 60 ezres bírság.

A lakott területen kívüli kategória aranyérmese

A dobogó második fokára állhat az az autós, aki 141 km/h-val robogott a 8-as főúton Gasztonynál. Neki is 60 ezer forintja bánja.

Ezüstérem Gasztonynál

Lakott területen belül ennél is komolyabb eredmények születtek. A 8-ason Rábahídvégen 113 km/h-val mérték be a kategóriaelsőt, jutalma 130 ezres bírság.

113 km/h kellett alakott területen belüli első helyhez

Ezüstérmet érdemelt a 86-oson, Vámoscsaládon 110 km/h-val bemért autós, akinek szintén 130 ezer forintja bánja a mutatványt.

110 km/h, Vámoscsalád

Magyarszecsőd lett a bronzérmes teljesítmény helyszíne, a 8-as átvezető szakaszán 109 km/h-val hajtott versenyzőnk. Ő is kénytelen lesz 130 ezret fizetni.

Magyarszecsőd, 109 km/h

Leszorult a dobogóról, de így is jutalma érdemel az a sofőr, akit Szombathelyen mért be a trafipax, 107 km/h-val. Megúszta 90 ezer forinttal.

Szombathelyen 107-tel

Az ötödik helyezettnek is 90 ezret kell fizetnie, ő is a 8-ast választotta versenypályául, 101 km/h-val mérték be Rönök belterületén.

101 km/h Rönökön
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló