Gyorshajtási verseny januárban, Vas megyében

Januárban inkább belterületen születtek értékelhető eredmények, öten is 100 km/h felett száguldoztak. Köztük egy motoros, így új kategóriával bővítjük versenyünket.

A lakott területen kívüli kategóriából egyetlen autós érdemel külön említést, az alábbi kocsi vezetője, aki 164 km/h-val szaggatott a 88-as főúton, Sárvár térségében.

Lakott területen belül Vasszentmihály két rekord helyszíne is volt, a kategória nyertese 113-mal érte el a legjobb eredményt.

A söptei, csupán két km/h-val lassabb kísérlet csak a második helyre volt elég.

A bronzéremért a 106 km/h-s sebességet kellett elérni, a helyszín Torony.

Itt a másik vasszentmihályi mutatvány, a 105 km/h most nem ért dobogós helyet.

És egy nagyon precíz autós a futottak még kategóriából, pontosan 100-zal robogott végig a szombathelyi Paragvári úton.

Szombathely, Paragvári úti 100-as
Szombathely, Paragvári úti 100-as
Nyugat.hu

És a motoros kategória, valószínűleg a hideg, nyálkás idő miatt csak egy versenyző eredménye értékelhető, a söptei 108 km/h-s bemutató.

A versenyzők 90 és 130 ezer forint közti bírságra számíthatnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló