Belterületi vagányok – Gyorsasági verseny júliusban

Nem tudtuk kivédeni, külön kategóriát kellett hirdetnünk Simaságnak, a települést megszállták a versenyzők. Az abszolút győzelemhez most elég volt a 179 km/h.

Ezt a sebességet a 87-es főúton, rögtön a 2-es kilométerkő közelében érte el a versenyző.

Az abszolút első, 87-es főút
Az abszolút első, 87-es főút
Nyugat.hu

A lakott területen kívüli kategóriában mégy egy értékelhető teljesítmény született, ehhez 154 km/h kellett, a helyszín a 88-as, Sárvárnál.

88-as, Sárvárnál
88-as, Sárvárnál
Nyugat.hu

Lakott területen belül most jóval több volt a nevező. A legnagyobb sebességet, a 113 km/h-t ketten is könnyedén hozták, de most kénytelenek voltunk külön kategóriát felállítani Simaságnak. Mindjárt kiderül, miért, de az egyik csúcstartó is itt mutatta be számát.

A simasági ezüstéremhez 106 km/h kellett, a településen mért harmadik kísérlet, a 103-as csak bronzérmet hozott. De a gyorshajtók kedvence címet elnyerte a település.

A sima lakott területen kívüli versenyszámban szintén 113 km/h kellett az első helyhez, ezt ráadásul egy teherautó mutatta be, Söptén.

Söptén, 113-mal, teherkocsival
Söptén, 113-mal, teherkocsival
Nyugat.hu

Az ezüstérem a jáki pályán induló versenyzőé lett, ő 108-cal robogott, a bronzhoz 106 km/h kellett, a 86-os pósfai szakaszát választotta erre a versenyző.

A bemutatott teljesítmények ellenértéke 90 és 300 ezer forint közti bírság lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló