125 km/h-val hajtott át Vépen

Novemberben 162 km/h kellett az első helyhez a gyorshajtási versenyen. Az is kiderült, hogy öreg Wartburg nem vén Wartburg.

Hiába, a ködös, párás idő, a sokszor csúszós út, a versenyezők kockáztatnak, vagy még nem álltak át a téli üzemmódra. Így komoly eredmények születtek a novemberi gyorshajtási versenyen, és nem csak lakott területen kívül, hanem azon belül is. Lássuk.

Az első kategória első helyét a ködben nehezen látható kocsi érdemelte ki, mivel 162-es csúcsot ért a 87-es főúton.

162 km/h, 87-es főút
162 km/h, 87-es főút
Nyugat.hu

Az ezüstérmet a 88-ason érte el ez a kocsi, a lemenő nappal a háttérben, mint a régi vadászrepülők, ha támadnak. De ez sem segített neki, a traffipax megmutatja, hogy 153-ig nyomta a gázpedált.

Vissza a 87-esre, sőt, ugyanarra a helyre, mert itt született a két, még értékelt eredmény, a bronzéremhez 142 km/h kellett, a másik versenyző csupán 1 km/h-val hajtott lassabban, de ezzel le is csúszott a dobogóról.

Ugyanott, eggyel lassabban
Ugyanott, eggyel lassabban
Nyugat.hu

És akkor jöjjön a lakott területen belüli kategória. Most először sötétben készült képekkel is megörvendeztetjük olvasóinkat, ezek nem igazán látványosak, de arra jók, hogy lássuk, a sötétség leple alatt milyen mutatványok is születnek.

Sötétben és Vépen kapták le a versenybírák ezt a kocsit, amit most csak a fényszórók jelképeznek, a sebessége viszont 125 km/h volt. Ami szűkösebb időben még lakott területen kívül is értékelhető eredmény lenne. Gratulálunk.

A sötétség leple alatt Vépen, 125-tel
A sötétség leple alatt Vépen, 125-tel
Nyugat.hu

Meg kell említeni még a második helyezettet, aki Szombathelyen vagánykodott 108-cal.

És még néhány fotó, nem rangsoroljuk őket, alig van különbség a sebességük között, talán a Körmenden 101-gyel robogó, öreg Wartburgot érdemes kiemelni. És azt, hogy minden bemutatott versenyző átlépte a bűvös 100-as határt.

Wartburggal Körmenden, 101-gyel
Wartburggal Körmenden, 101-gyel
Nyugat.hu
Pósfa, 103 km/h
Pósfa, 103 km/h
Nyugat.hu

A fényképeken szereplő autók vezetői 45 és 200 ezer forint közti bírságra számíthatnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra