Gyorshajtók Szombathely városközpontjában

Vasárnap délután igazi autóverseny helyszíne volt a szombathelyi Rohonci út. A rendőrök komoly bírságokat osztottak ki elismerésük jeléül.

2010. március 28-án, vasárnap a délutáni órákban a közlekedésrendészeti járőrök sebességellenőrzést hajtottak végre Szombathely belterületén, a Rohonci úton. Az ellenőrzés ideje alatt több felelőtlen gyorshajtót fényképeztek le ezen az útszakaszon, ahol több gyalogos átkelőhely is van.

Gyorshajtók a Rohonci úton
A gyorshajtók galériájáért katt a képre

A gyorshajtók 80 és 96 km/h sebesség között száguldoztak az Oladi lakótelepre vezető úton. A gépjárművek üzembentartói 45.000,- Ft és 60.000,-Ft közigazgatási bírságra számíthatnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló