Győzike polgármester-jelölt lesz egy nógrádi faluban

Azt ígéri, megválasztása után egy évvel az újságírók nem fogják tudni az általa vezetett faluról, hogy Dallasban vagy New Yorkban vannak-e.

Interjút adott a Naphire.hu-nak Gáspár Győző, alias Győzike. A beszélgetésben a hvg.hu szemléje szerint több téma is előkerült, többek között az ötvenedik születésnapja is, ami miatt Dúró Dórától kapott kemény kritikát a showman.

Győzike a politikus által feltett kérdésekre válaszolt azzal, hogy meghívta Dúró Dórát és családját a következő, 51. születésnapjára, sőt, egyenesen Dúró lenne a díszvendég, ha elmenne.

A showman emellett beszélt a polgármesteri ambícióiról is. Elmondta, egy nógrádi faluban fog elindulni, ahol „most már tuti, ezer százalék”, hogy nem lesz ellenjelöltje, és ahol állítása szerint a jelenlegi polgármester eddig azzal foglalkozott, hogy szétlopja a falut. Az interjúban azonban nem nevezte meg a települést. De azt megígérte, hogy ha ő lesz a polgármester ősztől, egy év múlva az újságírók nem fogják tudni az általa vezetett faluról, hogy Dallasban vagy New Yorkban vannak-e.

Győzike kiemelte, a következő időszakban rengeteget fog dolgozni a Fidesz kampányában: ahová küldik, oda megy majd .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet