Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Győzött a józan ész: leszerelik a tiltó táblát a szombathelyi Széchenyi utca végéről

Bizottsági ülésen tárgyalták a kedélyeket borzoló tábla ügyét.

Jelenleg is tart a szombathelyi önkormányzat Gazdasági és Városstratégiai Bizottságának ülése. Az ülésen ott van tudósítónk, Szilágy József is, aki forró Facebook-chat beszélgetésben üzente meg, hogy:

Elfogadták, 24 órán belül leszerelik!

Hamarosan lekerül a tábla az utca végéről
Mészáros Zsolt

Akinek nem lenne teljesen világos, a bizottság tárgyalta a Széchenyi utca végére kihelyezett balra kanyarodni tilos tábla ügyét. A tábla a Berzsenyi tér felújítása után került ki. Sokan panaszkodtak miatta, a taxisok például nyílt levelet írtak a tábla ésszerűtlensége miatt a polgármesternek.

Most úgy néz ki tehát, hogy győzött a józan ész és a belvárosból nem csak a Petőfi utca felé lehet majd közlekedni a Szily János utcán akkor, ha valaki a Széchenyi felől kanyarodik ki.

Illetve nem kell majd kapubejáróban forgolódnia annak, aki a másik irányba akar haladni a Széchenyit elhagyva.

A bizottsági ülésről hamarosan bővebben is beszámolunk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra