Ennyire gyűlöljük egymást?

Az Orbán-kormányt elítélő Sargentini-jelentés nyomán úgy látszik, most már nem csak a migránsokat gyűlöli egy igaz magyar ember, hanem az ismerőseit is.

A Facebookon olvasgatva bukkantak erre a nyilvános bejegyzésre. Sok magyarázat nem kell hozzá, olvassa el!

Komentek a Sargentini-jelentés elfogadása után
Fa

 • Mondhatnánk azt, hogy ezzel az illető tovább növeli maga körül azt a közösségiháló burkot, amin keresztül csak a vele egyetértők üzenetei jutnak el hozzá. Ezáltal nem a valóságot érzékeli.
 • Mondhatnánk azt is, ide vezet a politikába, a médiába, s már a hétköznapokba is beszivárgó gyűlölet beszéd.
 • Mondhatnánk azt is, hogy a kormány megindította a Sargentini-jelentéssel szembeni propagandáját, amivel azt sugallja, hogy nem azt ítélték el, hogy a Magyarországon korrupció van, és orbánék épp szétverik a demokrácia intézményeit, hanem HAZÁNKAT.
 • De inkább csak annyit mondunk: Ennyike!
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet