Gyurcsány Ferenc hetek óta készül, így ma is

"Tengernyi dolga lesz a következő kormánynak."

Újabb Facebook-poszttal jelentkezett a volt miniszterelnök. Szokásához híven arra hegyezve ki mondanivalóját, hogy ő készül.

Gyurcsány Ferenc
MTI

"Tengernyi dolga lesz a következő kormánynak.

Sorolhatnám. A szétzilált pénz- és gazdasági ügyek rendbetételétől kezdve áldatlanul hosszú a sor.

A legnehezebb mégis az lesz, hogy békét teremtsen. Háború után legyen végre béke.

Sokakat megtanítottak arra, hogy miként gyűlöljön.

Most majd közösen megtanuljuk, hogy mi is következik abból a hétköznapokban és a lelkekben, hogy az ember a legnagyobb csoda, hogy az ember méltósága nem csorbítható, hogy vigyáznunk kell egymásra. És nem csak azért mert egy fajhoz tartozunk.

Az új kormány az ország kormánya lesz, de dolga lesz a lelkekkel is. Hogy béke legyen. Hogy otthon legyen a hazából. Mindenkinek.

Készülünk."

A készülődés visszatérő témája a volt miniszterelnök irodalmi munkásságának. A „Készülünk” – ciklus korábbi darabjai: a „Végetek van” a „Megszűnt a rend" . Ti tettétek" illetve „Az öregúr bukik” .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet