Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Gyurcsány főzési tanácsai a csirkefarhátról

Magában nem sokat ér, egy picivel több, mint a semmi.

A DK elnöke Facebook oldalán elmélkedett főzés közben, így:

„Alaplé.

Mert ugye ugye a főzés lelke, hogy az mindig legyen. Ha jó alaplevet akarsz csinálni, akkor először süsd meg a csontokat és a zöldségeket. Marha, sertés, bárány. Ami van.

Csirkefarhát?

Azt nem.

Azt ne süsd meg. Azt főzd nagyon sokáig. Én ezt teszem. Most olcsóbb lesz, kihirdették. Gondoltak az emberekre. Fényes jövő, emelkedés, alaplé. Szép sárga. Magában nem sokat ér. Egy picivel több, mint a semmi.

Ezek meg annál is kevesebbek.”

Gyurcsány főz
Facebook

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű