Nyugdíjba küldené Gyurcsány Ferencet a Momentum szombathelyi származású politikusa

Csillag Tamás gyűjtést is indított, 20 ezer fontot célzott meg.

„Egyet kell értsek azokkal, akik szerint Gyurcsány tehertétel az ellenzék számára. Egy szűk, a DK-val szimpatizáló réteget leszámítva, széles körben, teljesen elutasított politikus. Számomra érthetetlen, hogy ezt ő miért nem látja be, miért nem képes elszakadni a közélettől. Írhatna könyveket, csinálhatna civil szervezetet, még egy főzős YouTube-csatornával is jobban járnánk” – írta Facebook-posztjában Csillag Tamás, a Momentum szombathelyi származású, Londonban élő politikusa.

Gyűjtést is indított abból a célból, hogy segítsék Gyurcsány nyugdíjba vonulását, 20 ezer angol fontot szeretne összegyűjteni a DK elnökének. „Bár nem igazán szorul rá, ennyit igazán megérdemel mindenki Ferije” – írta a posztban.

Csillag Tamás tavasszal a Momentum listáján Előkelő helyen van a Momentum választási listáján a szombathelyi Csillag Tamás 2021. November 08. 08:18 indult országgyűlési képviselőjelöltként, de nem szerzett mandátumot. Tavaly egy podcastban Minél több dolgot vesz saját kézbe az állam, annál könnyebb a közpénzt eltüntetni 2021. January 29. 16:07 volt a vendégünk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet