Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha Szombathelyen, a Körmendi úton jársz, napok óta tanúja lehetsz a környék legvagányabb lánykérésének!

Sőt, az arra adott válasznak is.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bárki, aki a napokban Savaria Pláza felől a belváros irányába tart, megcsodálhatja azt a tűzfalra kihelyezett molinót, amin egy bátor legény ezt kérdi szíve választottjától:

Orsikám! Hozzám jössz feleségül?

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Kicsit kérdezősködtünk, kiderült, hogy egy bizonyos Horváth Attila volt a kreatív vőlegény, aki tizenkettedik évfordulójukon kérte meg Orsi kezét. Tőle tudjuk, hogy komoly készülődés előzte meg a nagy kérdést: Attila megszervezte, hogy kedvese és három éves kisfiúk ne legyen otthon szombat estétől vasárnap délelőttig, így volt idejük az ipari alpinista barátoknak felszerelni a molinót.

Másnap aztán hazaérve Orsinak már az autóban bekötötték a szemét, majd a lakásban érte az első meglepetés: terülj-terülj asztalkám fogadta a hazaérkező, mit sem sejtő lányt. Feldíszítve szépen minden, gyertya 12-es számmal, boldog évfordulós köszöntés, ezután megszólalt Attila:

Orsi, légy szi húzd fel a redőnyt, mert sötét van itt bent!

Orsikám! Hozzám jössz feleségül?
Horváth Attila

Ezután jönne a válasz. Orsi fogott egy festékszórót, felmászott a garázs tetejére és felfújta a molinóra:

IGEN!
Horváth Attila

Jövő áprilisban lesz a nagy nap, a sztoriból kiindulva jó móka lesz, az biztos.

Ja, még valamit kihagytunk. Emlékeznek még Kendére, Szombathely legcukibb kis tűzoltójára Ő itt Kende, Szombathely legcukibb kis tűzoltója 2016. September 05. 18:41 ? Attila és Orsi a szülei.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés