Ha Magyar konzervatív, én kommunista vagyok – így véli Nagy Feró

Sőt, szerinte Magyar soha nem is volt fideszes.

"Én nem tartok tőle, szerintem egy felfuvalkodott kis senki" – értékelte Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója Magyar Péter színre lépését a Telex a Fidesz pénteki EP-kampánynyitójáról készült videójában.

Nagy Ferót is megkérdezte a portál Magyar Péterről, aki "még nem tudja, milyen pártja lesz”, mindenesetre leszögezte, hogy ő fideszes. Amikor a riporter emlékezteti, hogy Magyar is az volt, ráadásul ugyancsak konzervatívnak vallja magát, a zenész közli, hogy "akkor én meg kommunista vagyok”, Magyar pedig tulajdonképpen szerinte soha nem is volt fideszes.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek