Ha Önnek is ellopták a napokban Szombathelyen a kerékpárját, lehet, hogy megtalálták

Nézze meg a képeket, hátha rajta van az ellopott kerékpárja.

Ellopott kerékpárok tulajdonosait keresi a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A police.hu-n megjelent közleményükben azt írják, a kapitányság Vizsgálati Osztálya dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást több fiatallal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy az elkövetők 2024. március 24-én éjszaka tulajdonították el Szombathelyen, az Ady térről a képeken látható, ezidáig ismeretlen sértettek tulajdonát képező kerékpárokat.

police.hu
police.hu
police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható kerékpárokat felismeri vagy a kerékpárok tulajdonjogát igazolni tudja, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló