Háború van: ezzel utasította el a kormány a vasutasok béremelési igényét

A Vasutasok Szakszervezete szerint jelenleg majdnem kétezer álláshely betöltetlen a MÁV-nál.

Elutasította a vasutas szakszervezetek bérfejlesztési-igényét a kormány, írja a Népszava . Az érdekvédelmi szervezetek a szombati Vasutasnap apropóján keresték meg a kabinetet, hogy a magas infláció miatt elégedetlen dolgozóknak egyszeri százezer forintot kértek.

A kormány a háborús környezetre és a nehéz gazdasági helyzetre hivatkozva mondott nemet. A MÁV-vezetése végül arról állapodott meg a szakszervezetekkel, hogy az év végére tervezett 350 ezer forintos juttatás egy részét most kifizetik. A Vasutasok Szakszervezete szerint jelenleg majdnem kétezer álláshely betöltetlen a MÁV-nál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek