Háborúpárti elhajlókat talált saját pártjában Menczer Tamás

"Összecsinálták magukat" - mondta a kommunikációs igazgató egy KDNP-s polgármesterről és a fideszes választókerületi elnökről, akik a "háborúpárti baloldal parancsát" teljesítették szerinte.

Nem hazudtolta meg magát Menczer Tamás a Fidesz-KDNP erős kijelentéseiről ismert kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában - írja az mfor.hu.

Miután arról beszélt, hogy az európai parlamenti választás legfontosabb kérdése, hogy "Európa háborúba megy, vagy béke lesz", kitért egy friss ügyre is.

Menczer Tamás ugyanis megdöbbent azon, hogy Piliscsabán a KDNP-s polgármester az iskola mellől el akarja távolítani a Stop háború! feliratú plakátot. Ez a plakát ugyanis közterületen teljesen jogszerűen lett elhelyezve, és a gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt - mondta.

Hozzátette, Piliscsabán a helyi baloldali, háborúpárti önkormányzati politikusok támadták meg a plakátot, és a helyi KDNP-s polgármester a fideszes választókerületi elnökkel, Czuczor Gergellyel együtt "összecsinálta magát", és teljesítette azt a parancsot, amit a helyi háborúpárti baloldali politikusok kiadtak. Ez szégyen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek