Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hadházy Ákos nem tarthat fórumot a szombathelyi könyvtárban

Az esemény napján mondták vissza a terembérletet.

Kötetlen beszélgetésre hívták meg Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt, az európai ügyészséghez csatlakozás érdekében zajló aláírásgyűjtés elindítóját csütörtök késő délutánra Szombathelyre.

A beszélgetés résztvevői között ott volt Ipkovich György, Szombathely volt polgármestere, önkormányzati képviselő, az MSZP választmány alelnöke és Lukács Dániel, a Momentum Mozgalom szombathelyi szervezet alelnöke.

Hadházy Ákos Szombathelyen, október elején
Szilágyi József (telefonos fotó)

Az eseményhez a Berzsenyi Dániel Könyvtárban béreltek helyiséget. A beszélgetés szerevezőitől viszont megtudtuk, hogy a könyvtár igazgatója nem sokkal ezelőtt közölte, hogy technikai okok miatt ott nem tarthatják meg a beszélgetést.

Felhívtuk Nagy Éva igazgatót, aki annyit mondott, a rendezvényt nem ők szervezték, az első emeleti termet bérelték ki. Időközben azonban kiderült, hogy a terem nem alkalmas erre a rendezvényre, és ezért technikai okok miatt lemondták a terembérlést.

A szervezők azt mondták, nem keresnek új helyszínt, az eredeti időpontban, 17:30-kor a könyvtár előtt várják a beszélgetésre érkezőket.

Hadházy Ákos október elején járt utoljára Szombathelyen, amikor itt is elindította Hadházy Ákos Szombathelyen is aláírásokat gyűjtött és támogatta László Győző kampányát 2018. October 08. 17:45 az európai ügyészséghez való csatlakozásunkat szorgalmazó aláírásgyűjtést. Akkor egy rövid interjút Hadházy Ákos: Borzasztó nagy baj lesz, ha nem csatlakozunk az európai ügyészséghez 2018. October 10. 10:12 is készítettünk vele.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra