Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„Hagyományos” tanévkezdéssel számol a kormány

De minden eshetőséggel számol.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szeptemberben induló tanévről beszélt az M1 szerda délutáni műsorában Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár. Hangsúlyozta, hogy bár a kormány a szeptemberi tanévkezdés kapcsán minden eshetőségre felkészül, de azzal számol, hogy hagyományos keretek között kezdődik meg a tanév.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ezzel arra utalt, hogy az iskolák szeptemberben a kormány jelenlegi tervei szerint és a mostani járványügyi folyamatok és várakozások mellett, megnyithatnak, az oktatás fizikai formában valósul meg, nem pedig online. Amikor viszont szükséges, ott helyi intézkedéseket fogunk bevezetni - ezzel arra utalt az államtitkár, hogy a járványügyi folyamatokat egyedi módon elemzi és ahol észleli a gócok kialakulását, csak ott avatkozik be helyi szinten.

Ez összecseng azokkal a kormányzati és szakértői nyilatkozatokkal, miszerint a kormány a járvány esetleges következő szakaszában nem készül országos korlátozó intézkedések alkalmazására, sokkal inkább célzott, területi szabályozások jöhetnek a koronavírus terjedésének minél gyorsabb és hatékony megakadályozása, valamint a gazdaság megóvása érdekében. - írja a portfolio.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés