Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megkezdődött a hajléktalan ellátás krízisidőszaka

Fontos, hogy nagyon figyeljünk egymásra, mutatjuk hogyan tud segíteni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. a lakosság segítségét kéri, november 1-ével ugyanis megkezdődik a hajléktalan ellátás krízisidőszaka. A szervezet felhívását alább olvashatják:

Figyeljünk egymásra!

Amennyiben Ön környezetében észlel olyan feltételezhetően hajléktalan személyt, akinek egészsége, élete veszélybe kerülhet a téli hideg időben, kérjük hívja 24 órás ingyenesen hívható NON-STOP telefonszámunkat!

06 80 205 165

A hívást a FÉHE Kft. Zanati úti telephelye fogadja, majd a bejelentést követően szociális munkás szakemberek segítenek.

A nappali melegedő és az éjjeli menedékhely valamennyi fedél nélkül élő részére térítésmentesen biztosít melegedési, tisztálkodási, mosási, éjszakai pihenési lehetőséget.

A nappali melegedőben egy tál meleg ebéd, az éjjeli menedékhelyen pedig hideg vacsora biztosított mindazok részére, akik étkezésükről más módon gondoskodni nem tudnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés